088-1919300
info@verkooploep.nl

Wie zijn wij?

Ons jonge enthousiaste team bestaat uit Bijzonder Beheer experts en IT-specialisten, verdeeld over twee vestigingen in het land. Zij delen allen de passie voor bijzonder beheer en innovatie. Door deze combinatie zijn wij in staat om vernieuwende concepten te bouwen die ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers hun ambitieuze doelstellingen kunnen realiseren.

GripBB is ontstaan vanuit de passie voor Bijzonder Beheer en de wens om de ultieme oplossing te creëren voor klant en bank. Door jarenlange bijzonder beheer ervaring weten wij als geen ander waar de behoefte van onze opdrachtgevers ligt. Het begon in 2017 met onze dochter Verkooploep en na een succesvolle uitrol bij een aantal opdrachtgevers ontstond al snel de vraag of we niet ook het volledige bijzonder beheer traject konden leveren. Als antwoord op deze vraag in de markt is GripBB ontstaan.

Missie

Hét platform creëren voor Bijzonder Beheer Hypotheken dat zorgt voor transparantie en innovatieve behandelprocedures, waarbij het klantbelang centraal staat.

Visie

De wereld om ons heen verandert snel en klanten worden steeds veeleisender, hierdoor is het voor organisaties noodzakelijk snel met deze veranderingen mee te bewegen en in klantbeleving de verwachtingen te overtreffen. Dit vraagt om innovatieve oplossingen die snel aangepast kunnen worden en optimaal bijdragen aan de klantbeleving en een duurzame klantrelatie.

Onze organisatie is ontstaan door de invulling van een behoefte in de markt. Wij zijn de eerste echte Bijzonder Beheer applicatie gemaakt door en voor Hypotheek- en kredietspecialisten.