088-1919300
info@verkooploep.nl

Over GripBB

GripBB is het eerste Bijzonder Beheer platform voor Hypotheek- en kredietverstrekkers. Het enige platform dat alle partijen in de keten effectief en efficiënt met elkaar laat samenwerken. Doordat alle data op één plek bij elkaar komt biedt het platform het overzicht dat nodig is om creditmanagementprocessen efficiënt te beheren en wordt er eenvoudig inzicht verkregen in de volledige financiële geschiedenis en informatie van de klant. Volg en segmenteer klanten, implementeer diverse behandelpaden afhankelijk van de te klantwens of het risico. Dat alles op basis van eigen wensen en risicoprofielen op één enkel, geautomatiseerd platform.

De klantvriendelijke betaalmodule van Mail to Pay is geïntegreerd in GripBB. Met deze oplossing hebben klanten de keuze via welk kanaal zij het bedrag willen ontvangen én betalen; e-mail, post, telefoon of een van de vele andere oplossingen. Deze integratie zorgt ervoor dat het creditmanagementproces bijdraagt aan het sneller en gemakkelijker betalen van rekeningen door klanten.

Tevens is de volledige dienstverlening van Verkooploep geïntegreerd in het platform. Dit stelt de behandelaars en leveranciers in staat om verkoop- en veilingprocessen effectief en efficiënt te managen. Dit geeft real-time inzicht in de voortgang van het proces bij externe partijen.

Wij geloven erin dat privacy een groot goed is. Om ervoor te zorgen dat onze oplossing AVG-proof is en recht doet aan de belangen van de klant is GripBB gebouwd als een platform. Dit platform zorgt ervoor dat alle partijen op een veilige manier met elkaar communiceren. De rechten- en rollenstructuur zorgt ervoor dat er wordt geborgd dat partijen alleen de informatie zien waarover zij mogen beschikken.